Despre noi

Bine ați venit!

La 10 minute de centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, Pensiunea Boróka este alegerea ideală atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familiile care doresc să se relaxeze într-un mediu cald, familial și în condiții de confort excepțional.

Cele 7 camere ”Classic” cu 2, sau 3 paturi, dotate cu băi proprii, televizor și acces gratuit la Internet sunt ideale pe relaxare.

Camerele spațioase ”Business” cu 2, sau 3 paturi, dotate cu băi proprii, televizor, minibar, masă și acces gratuit la Internet sunt ideale atât pentru relaxare cât și pentru a lucra după program.

Alegeți camera cea mai potrivită cerințelor Dumneavoastră și utilizați serviciile gratuite oferite de pensiunea noastră.

De cele mai multe ori timpul este prea scurt pentru a îmbina, în mod fericit, utilul cu plăcutul. O delegație de afaceri este adesea istovitoare. După o zi de activitate intensă, puțini sunt cei care mai au puterea să caute clipe de relaxare într-un restaurant, la o sală de biliard sau la un centru SPA.

La toate acestea ne-am gândit noi pentru Dumneavoastră amenajând Pensiunea „Boróka” astfel încât aici să regăsiți confortul la standarde europene, marcat de eleganță și ultramodern, îmbinat cu stilul romantic tradițional care conferă liniște și clipe de reverie.

 


Oferta noastră se adresează, deopotrivă, și familiilor care nu-și pot permite să-și petreacă un sejur prea departe de locul de muncă, precum și celor care vor să se delecteze ori să-și celebreze momente importante din viață sau întâlnirile cu prietenii dragi, într-un cadru cu totul special.